Populærvitenskap: Folk som er redde for kulde om vinteren bruker kanskje ikke de riktige sokkene

Update:30-12-2021
Summary: Det er alltid kaldt om vinteren, og folk vil ha på seg så tykke klær som mulig. Men selv med tykke klær og bukser ...

Det er alltid kaldt om vinteren, og folk vil ha på seg så tykke klær som mulig.
Men selv med tykke klær og bukser er føttene mine fortsatt kalde
Dette er mest sannsynlig fordi du ikke har på deg de riktige sokkene!

Så hvordan skal vi velge varme sokker?
1. Materiale
Når det gjelder varmebevarende materialer, tenker vi på ull, kaninhår osv. Det unike indre fiberluftlaget av pels er stabilt, noe som gjør dens varmebevarende effekt langt høyere enn andre naturlige fibre som kan fås i naturen.

2. Tykkelse
Tykke sokker holder varmen bedre enn tynne sokker. I dag er det mange frottésokker. Frottéen er laget av bomullsgarn til en løkke, som et håndkle, for å øke området i kontakt med huden, redusere varmespredningen av føttene og oppnå effekten av å holde varmen.

3. Varme
For tiden finnes det varmegenererende sokker på markedet, som er laget av garn blandet med varmegenererende materialer, som kan bevare varmen som avgis av føttene, og dermed oppnå effekten av sirkulerende varme.
Hvis du trenger å bruke ytre kraft for å generere varme, så er varmesokker et godt valg.

4. Pustende
Noen liker å bruke trange klær, og tenker at klimaanlegget ikke kommer inn, men for trange sokker vil påvirke blodsirkulasjonen til føttene og gjøre at kroppen ikke føles varm.
Når du velger sokker, ikke velg sokker som ligner på føttene dine.

5. Lengde
Lengden på sokkene er også viktig. Å bruke usynlige sokker i den kalde årstiden er egentlig for kaldt.
Om høsten og vinteren, velg strømper.

Hvordan lindre kalde føtter?
1. Vær oppmerksom på å holde varmen, spesielt for å holde ryggen, nedre del av magen, bena og føttene varme. Dette er effektivt for å lindre kalde føtter.

2.Bruk løse klær og unngå å bruke strømpebukser, for ikke å forverre kalde hender og føtter på grunn av stramme klær som påvirker perifer blodsirkulasjon.

3. Bløtlegg føttene i varmt vann før du legger deg om kvelden for å forbedre den lokale blodsirkulasjonen og varme opp føttene.

4.Strengthen sport, som kan fremme blodsirkulasjonen i hele kroppen, kan gjøre folk fulle av vitalitet, og hele kroppen er varm og behagelig.

https://www.wsdsocks.com/