Kan det hjelpe deg å sove når du har på deg sokker?

Update:25-01-2022
Summary: Noen sier at å bruke sokker til sengs kan forbedre kalde hender og føtter og hjelpe søvnen. Men noen sier at å bruke...

Noen sier at å bruke sokker til sengs kan forbedre kalde hender og føtter og hjelpe søvnen. Men noen sier at å bruke sokker for å sove vil påvirke blodsirkulasjonen, noe som vil påvirke helsen din. Hvilken påstand er riktig?

På poliklinikken er det riktignok pasienter som forteller at de ofte har kalde hender og føtter, har sokker på seg om natten og til og med sokker og bukser for å sove om natten om sommeren. Er det godt å sove med sokker på? Vi må se på alt i to, og for forskjellige mennesker kan det være forskjellige effekter.

Å bruke sokker for å sove kan faktisk bidra til å holde varmen og sove for folk som har kalde hender og føtter, mangel på yang-energi og ikke kan sove på grunn av kalde føtter. Selv om disse menneskene bløtlegger føttene i varmt vann før de legger seg, vil føttene bli kalde igjen etter å ha sovet i dynen. Det kan også forbedre perifer blodsirkulasjon og fremme søvn. Å sove med sokker på er nyttig på dette tidspunktet.
Fin kvalitet pustende håndkobling Quarter Fashion Ready Herresokker


Hvis du er eldre, har underekstremiteter og ødem i føttene, og har ufølsom nerveoppfatning, bør du bruke sokker for å sove. Hvis sokkene er stramme kan det påvirke blodsirkulasjonen, men det vil ha motsatt effekt og vil ikke hjelpe deg med å sove.

For en perseptuelt normal person, hvis de bruker sokker for å sove, er slike mennesker vanligvis mennesker med kalde føtter og frykt for kulde. De vil bruke sokker for å sove hvis de er komfortable å sove i. Hvis de er ukomfortable, vil de ikke bruke sokker for å sove. . Du kan også bedømme ut fra dine egne følelser om det vil hjelpe deg med å sove med sokker i sengen. En annen del av menneskene, føttene deres er varme hver natt, det er helt umulig for dem å bruke sokker for å sove, og de kan bare sovne med føttene blottlagt. Denne oppførselen er også en manifestasjon av menneskelig selvregulering.

Hvis noen mennesker alltid har kalde føtter når de sover om natten, kan noen forbedre denne tilstanden ved å bruke sokker, og noen mennesker kan ikke jobbe selv om de tar på seg sokker og føttene fortsatt er kalde, noe som indikerer at førstnevnte mangler yang energi, men Effekten av å holde varmen fra utsiden kan forbedres, og sistnevnte, yang-mangel er ytterligere, og problemet kan ikke løses med enkle metoder. På dette tidspunktet er det nødvendig å justere milten og nyrene gjennom fysioterapi eller indremedisin for å stimulere yang qi i milten og nyrene til menneskekroppen. Få yang qi til å løpe gjennom hele kroppen for å oppnå effekten av å varme hele kroppen, og de kalde føttene vil naturligvis forbedre seg.